Dick Diver

dick-diver-announces-big-tourDick Diver var oppe at vende på Lappen i sommeren 2013 i forbindelse med udgivelsen af deres andet album. Siden da har de, med undtagelse af en 7”-udgivelse, gået stille med dørene. Til alle guitarpop-elskeres store held, har dette blot været udtryk for intensivt arbejde på hvad der lader til at blive bandets hidtil mest ambitiøse udgivelse, albummet Melbourne, Florida.

Dick Diver er vokset ud af Melbourne, Australien, og har deres daglige gang på de samme gader og scener som åndsfællerne Twerps. Navnlig på tidligere udgivelser var det fælles fodfæste med lo-fi jangle pop som den klare ramme tydeligt imellem de to bands. Men hvor Twerps, der ligeledes er pladeaktuelle, har vendt næsen længere imod sydøst og den såkaldte kiwi-lyd fra 80’ernes New Zealand-scene, har Dick Diver muteret sig til et både overlegent og underspillet soft rock band som taget ud af sen-70’ernes New York med Television som idoler og Fleetwood Mac som en slags guilty pleasure-inspirator. Produktionerne er krystalklare og 70’er-autentiske og albummets to første singler “Waste the Alphabet” og “Tearing the Posters Down” varsler om sange af voldsom kvalitet.

Helt fortjent er bandet kommet ind i varmen hos amerikanske Trouble in Mind Records, som udgiver Melbourne, Florida 10. marts sammen med australske Chapter Music.

Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s