Dignan Porch – Créme

Nyt billede (2)Premiere: Engelske Dignan Porch (Captured Tracks, Faux Discx) drager snart på tourné i Europa, hvor de også gæster København. I de forbindelse har de optaget et tourbånd med syv nye hjemmekrøllede støjpopsange, der udkommer den 27. april via EDILS Records. Vi har fået lov at lægge båndet Créme op til stream allerede nu. Lyt med.

I 2010 signede Brooklyns fineste indie pladeselskab Captured Tracks engelske Dignan Porch. Et enmandsprojekt ud i småpsykedeliske popsange skrevet og udført ene og alene af Joe Walsh. Sidan da er Dignan Porch vokset for hver udgivelse og er nu et komplet band med tre Lp’er bag sig.

Dignan Porch spiller skramlet, nostalgisk home-fi musik. De har en god næse for fine melodier, der dog altid ligger underspillet gemt et sted mellem fjerne vokaler og en knurrende guitar. De er “DIY by nature and necessity”, som de selv udtrykker det, og det kan høres i lydbilledet.

Dignan Porch 02Dignan Porch’s tredje album Observatory udkom i 2014 på Brightons Faux Discx Records. I månederne efter skrev gruppen syv nye sange, der nu bliver samlet på tourbåndet Créme, som London selskabet EDILS Records udgiver den 27. april.

Tournéen, som båndet skal promovere, bringer Dignan Porch forbi Danmark, hvor de fredag den 8. maj gæster Drone i København. Der kan du købe båndet for en skilling, men indtil da kan det streames ganske eksklusivt her på Lappland.

Créme Track list
1 – Split Boxes
2 – Alas (Slushy Guts Cover)
3 – Heavy On The 5 (Créme version)
4 – G.A.O.
5 – Some Warnings
6 – Yards Again
7 – Horizons My Friend

Dignan Porch er brødrene Joseph Walsh (Guitar & Vocals) og Sam Walsh (Guitar), plus Hayley Akins (Keyboard & Vocals), Ben Goodwin (Bass) og Phillippa Bloomfield (Drums). Trommerne på båndet her er dog indspilet med den yngste Walsh bror Luke, der også pryder coveret i en cremet lille udgave.

Dignan Tour Poster 2015 V4 (1)

______________________________

Troels W Thomsen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s