Video fredag

Screen_Shot_2015-03-25_at_22712_PMNogle fredage er videofredage på Lappland. Sådan en fredag er det i dag. Vi vil gerne dele fire mere eller mindre nye musikvideoer med dig. Man kan kalde det en form for mens-vi-venter(-på-weekend) ledsager. En hverdagspendant til Disneys juleshow. Der lægges op til, at man åbner weekendens første øl og tager et kvarters observerende hvil. Fælles for de fire videoer er, at de er flotte og ligner noget fra fordums tid. Nogen af dem lyder også lidt herefter.


Jeg oplevede for nyligt berlinske Pretty Hurts en søndag eftermiddag i en have et sted i Bayern. Der var høj sol og kage på bordene, og selvom Pretty Hurts’ lyd indgyder mere gru end fornøjelse, var det en ganske helstøbt oplevelse. De er på en måde alt det, jeg havde håbet, Perfect Pussy ville være.


Those Foreign Kids er en duo fra Haarlem i Holland. Ry Gos skulle efter sigende være født i en jammer med arbejdstitlen Dinosaur jr. vs. Japandroids i tiden omkring Ryan Goslings og Macaulay Culkins t-shirt dyst. De spillede på KB18 i går og i aften på 1000fryd.


Multi-love er titelnummeret fra Unknown Mortal Orchestras tredje album, der udkommer 26. maj. Hvor første album var groovy og på én gang poppet og komplekst, var andet album mindre catchy og mere tilgængeligt. Multi-love lader til at være den logiske omend modige sum af de to foregående album.


Australske Dick Diver er albumaktuelle med det forrygende album Melbourne, Florida. Videoen til Year In Pictures lever fint op til sangens og albummets solskinsfornemmelser med sommergolf på smalfilm. Videoen er lavet af Julia Suddenly og Lyndon Blue. Sangen er indspillet i en fåreklipningsstald af Mikey Young fra bl.a. Total Control.

God weekend!

Tobias

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s