Oh, Rose

ohDet er igen tid til at vende os mod USA’s øverste vestlige hjørne, til den særlig gavmilde musikby Olympia, hvor gruppen ‘Oh, Rose’ har hjemme. Ud af ingenting har firkløveret fejet fødderne væk under os her på Lappland med deres perfekte støjpop.  

Start lige med at sætte sangen ‘Lottery’ på herunder.

Med denne 3 minutter og 17 sekunder lange støjpopsang i ørene for første gang, stod det klart, at Oh, Rose og jeg nok skulle få det godt sammen. Selv om nummeret ‘Lottery’ er den mest umiddelbare ørehænger fra dette friske stillehavspust af et band, er hele deres debut-EP ‘Seven’ nem at holde af. Melodierne er stensikre med en fernis af susende støj toppet med forsanger Olivia Roses vokal som den helt store attraktion. Med en kraftfuld og svulstig stemme rammer hun de sarteste toner og understreger tillige guitarens støjbrøl med snerren og råben. Musikalsk ender Oh, Rose et sted ikke ulig Cocteau Twins og Broken Water med et fersk poptwist hen ad Beach House.

Historien bag Oh, Rose er hørt før på Olympia-kanten. Fire håbefulde studerende mødes på det ukonventionelle universitet Evergreen College, bliver gode venner og starter et band. De bygger et lille lydstudie, optager vokalen i en trappeopgang og udgiver et par singler inden EP’en Seven fra sidste år. Næste skridt for gruppen er i følge et interview til Music and Riots at udgive en debutfuldlængde i ’16 og turnere Europa. Det bakker vi op om.

Udover Olivia i front med en guitar i hænderne er Oh, Rose Liam Hindahl på trommer, Kevin Christopher på bas og Sarah Redden på synth.

_______________________________________________

Troels W Thomsen

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s